Over Lagarde Groep

Kom bij ons werken!

Lagarde Groep werkt met enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers. Wij investeren in opleidingen en ontwikkelmogelijkheden. Werken bij Lagarde Groep betekent werken in een hecht teamverband en afwisselende klantsituaties.

Ontdek jouw mogelijkheden binnen onze organisatie!

Missie

Met betrokken medewerkers leveren wij een positieve bijdrage aan uw doelstellingen. Door een integrale aanpak van ICT, communicatie en beveiliging, zorgen we ervoor dat u veilig en toekomstgericht kunt werken.

Visie

Wij creëren en beheren voor u een toekomstbestendige en veilige werkomgeving. ICT, communicatie en beveiliging maken wij transparant en relevant. Wij doen dat door data uit een toenemend aantal devices en toepassingen te vertalen naar meerwaarde voor uw organisatie. Daarnaast hebben we de ambitie om de beste werkgever van Midden-Nederland te zijn, zodat onze professionals u de beste service en kwaliteit kunnen bieden.

Een greep uit onze relaties

Maak kennis met je nieuwe collega's

Sta jij hier straks ook tussen?

Wij hebben de ambitie om de beste werkgever van Midden-Nederland te zijn, zodat onze professionals u de beste service en kwaliteit kunnen bieden.
 

Lees de blogs van onze collega's

Van sales support naar accountmanager

Van orderpicker naar Online Marketeer

"Wil jij ook bij het tofste bedrijf van midden Nederland werken, maar beschik je niet over de juiste papieren of ervaring? Spring in het diepe en neem dezelfde gok als ik. Solliciteer!" - Johan van Es

Kijk je liever filmpjes?

Divers, maar één geheel

Bij Lagarde Groep is er geen gebrek aan diversiteit; zowel binnen ons personeels- als klantbestand. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Lagarde Groep, ongeacht afkomst, cultuur, karakter en visie.

Als team delen we kennis en ervaringen en vullen we elkaar aan. We hechten hier veel waarde aan. Mede hierdoor helpen en ondersteunen we klanten op een zo goed mogelijke manier. Of het nou gaat om de lokale bakker of een landelijke keten.

Kom jij ons team versterken? We nodigen iedereen van harte uit om de mogelijkheden binnen onze organisatie te onderzoeken. Hopelijk tot snel!

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Bij Lagarde Groep staat maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Wij hechten waarde aan de ontwikkeling en de kwaliteit van de lokale omgeving.
Bekijk al onze sponsoractiviteiten.

Zakenvriend Prinses Maxima Centrum

Knuffelberen en puzzels voor zorginstellingen

Bemoedigingsconcert Lagarde Groep