Over Lagarde Groep

Verrassend vertrouwd!

ICT, communicatie en beveiliging zijn steeds meer met elkaar verbonden. Lagarde Groep vormt daarin één aanspreekpunt voor haar klanten. Al sinds 1991 voelt het als onze verantwoordelijkheid om onze klanten efficiënter, effectiever en veiliger te laten werken. Meedenken en eerlijk adviseren. Altijd gericht op een optimale oplossing voor de klant. Dat maakt Lagarde Groep verrassend vertrouwd!

Word jij onderdeel van ons team?

Missie

Wij zorgen voor goede ICT… én dus ook voor communicatie en beveiliging. Die kun je tegenwoordig namelijk niet meer scheiden van andere computertechnologie. Heeft het een internetverbinding? Dan heeft het onze zorg. Zo kan jij altijd snel en veilig werken!

Visie

Een wereld waarin ICT, communicatie en beveiliging natuurlijk (samen)werkt voor onze klanten. Dit zorgt voor efficiënte en prettige bedrijfsprocessen in een veilige werkomgeving.

Een greep uit onze relaties

Maak kennis met je nieuwe collega's

Sta jij hier straks ook tussen?

Onze ambitie is om de beste service en kwaliteit te bieden door middel van onze professionele medewerkers.

Lees de blogs van onze collega's

Van sales support naar accountmanager

Van orderpicker naar Online Marketeer

"Wil jij ook bij het tofste bedrijf van midden Nederland werken, maar beschik je niet over de juiste papieren of ervaring? Spring in het diepe en neem dezelfde gok als ik. Solliciteer!" - Johan van Es

Kijk je liever filmpjes?

Divers, maar één geheel

Bij Lagarde Groep is er geen gebrek aan diversiteit; zowel binnen ons personeels- als klantbestand. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Lagarde Groep, ongeacht afkomst, cultuur, karakter en visie.

Als team delen we kennis en ervaringen en vullen we elkaar aan. We hechten hier veel waarde aan. Mede hierdoor helpen en ondersteunen we klanten op een zo goed mogelijke manier. Of het nou gaat om de lokale bakker of een landelijke keten.

Kom jij ons team versterken? We nodigen iedereen van harte uit om de mogelijkheden binnen onze organisatie te onderzoeken. Hopelijk tot snel!

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Bij Lagarde Groep staat maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Wij hechten waarde aan de ontwikkeling en de kwaliteit van de lokale omgeving.
Bekijk al onze sponsoractiviteiten.

Zakenvriend Prinses Maxima Centrum

Knuffelberen en puzzels voor zorginstellingen

Bemoedigingsconcert Lagarde Groep