Kom stagelopen bij Lagarde Groep

Duik in de wereld van ICT, communicatie en beveiliging

Zin in een stage waar je écht wat leert? Of je nu helemaal into ICT bent, graag dingen regelt of technisch superhandig bent, bij ons vind je de perfecte stage. We zorgen voor topbegeleiding en je krijgt alle kansen om je skills te ontwikkelen. Veel van onze stagiairs vonden het hier zo gaaf, dat ze later terugkwamen of direct bleven voor een echte baan!

Verwacht een plek waar leren, werken en lol perfect samenkomen. Denk aan ontspanning in de pauze met tafelvoetbal en gezelligheid met je collega’s tijdens onze wekelijkse vrijdagmiddagborrels. En weet je wat ook super is? We zijn makkelijk te bereiken, of je nu met de auto komt of het OV pakt.

Dus, klaar voor een stage waar je elke dag met een glimlach naartoe gaat? Spring aan boord bij Lagarde Groep en kickstart je carrière!

Operations ICT

Voor de echte tech-enthousiastelingen die graag aan de slag willen in de ICT. Of je interesse nu uitgaat naar cybersecurity, ICT engineering of projectmanagement, je wordt ondergedompeld in een omgeving waar leren en toepassen hand in hand gaan.


Je werkt samen met ervaren professionals, krijgt inzicht in de nieuwste systemen en leert hoe je complexe ICT-vraagstukken aanpakt. Deze stage biedt je de kans om je technische vaardigheden te ontwikkelen, kritisch te denken en te werken aan echte projecten.

Operations beveiliging

Ben je gefascineerd door de wereld van beveiliging? Tijdens je stage bij ons beveiligingsteam krijg je de kans om mee te werken aan belangrijke projecten.


Of je nu interesse hebt in het werk van een werkvoorbereider, servicemonteur, onderhoudsmonteur of projectleider, je wordt onderdeel van een team dat zich inzet voor veiligheid en beveiliging op het hoogste niveau. Je leert over de nieuwste technieken in de beveiligingssector en werkt mee aan echte projecten.

Sales

Als je droomt van een carrière in sales, dan is een stage bij ons sales team de perfecte start.

Je draait mee met ervaren accountmanagers, customer success managers of de sales binnendienst.

Je leert niet alleen de kneepjes van het vak, maar ontwikkelt ook vaardigheden in klantrelatiebeheer, communicatie en verkoop. Met deze ervaring op zak ben je klaar om een vliegende start te maken in elke salesfunctie.

Ondersteunende functies

Droom je van een carrière waarin je echt het verschil maakt achter de schermen? Tijdens je stage in onze ondersteunende functies krijg je de kans om te zien hoe de kern van een bedrijf functioneert.

Of het nu gaat om financiën, marketing, personeelszaken of facilitaire diensten, je leert de fijne kneepjes van het vak. Je werkt samen met ervaren professionals die je begeleiden en ondersteunen.

Een greep uit onze relaties

Maak kennis met je nieuwe collega's

Sta jij hier straks ook tussen?

Onze ambitie is om de beste service en kwaliteit te bieden door middel van onze professionele medewerkers.

Lees de blogs van onze collega's

Van sales support naar accountmanager

Van orderpicker naar Online Marketeer

"Wil jij ook bij het tofste bedrijf van midden Nederland werken, maar beschik je niet over de juiste papieren of ervaring? Spring in het diepe en neem dezelfde gok als ik. Solliciteer!" - Johan van Es

Kijk je liever filmpjes?

Divers, maar één geheel

Bij Lagarde Groep is er geen gebrek aan diversiteit; zowel binnen ons personeels- als klantbestand. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Lagarde Groep, ongeacht afkomst, cultuur, karakter en visie.

Als team delen we kennis en ervaringen en vullen we elkaar aan. We hechten hier veel waarde aan. Mede hierdoor helpen en ondersteunen we klanten op een zo goed mogelijke manier. Of het nou gaat om de lokale bakker of een landelijke keten.

Kom jij ons team versterken? We nodigen iedereen van harte uit om de mogelijkheden binnen onze organisatie te onderzoeken. Hopelijk tot snel!

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Bij Lagarde Groep staat maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Wij hechten waarde aan de ontwikkeling en de kwaliteit van de lokale omgeving.
Bekijk al onze sponsoractiviteiten.

Zakenvriend Prinses Maxima Centrum

Knuffelberen en puzzels voor zorginstellingen

Bemoedigingsconcert Lagarde Groep